CONFIDENTIALITATE

 

Politica de confidentialitate

www.pilatesfit.ro sustine confidentialitatea clientilor si partenerilor sai. Din acest motiv, compania detinatoare a acestui site, ECOLIFE CONSULTING S.R.L., isi desfasoara activitatea respectand legea cu privire la datele personale ale clientilor si protejarea acestora.

Inregistrarea

ECOLIFE CONSULTING S.R.L., prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra (nume, prenume, nr. de telefon, adresa e-mail) in scop de marketing pentru a va contacta in legatura cu serviciile si produsele noastre. Prin acceptarea acestor termeni si conditii sunteti de acord sa primiti informatii despre serviciile, produsele si evenimentele oferite de ECOLIFE CONSULTING S.R.L. prin intermediul PilatesFIT Studio.
Ele nu se vor vinde, cesiona sau inchiria unor terte parti si nu vor fi folosite in alte moduri decat cele prezentate aici.
Respectam legislatia romana referitoare la protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (conform prevederilor Legii nr. 677/2001 si normelor emise in aplicarea acesteia).
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces sau interventie asupra datelor dumneavoastra. Deasemenea aveti dreptul de a sterge aceste date trimitand un mail la adresa office@pilatesfit.ro cu subiectul “date personale” direct de pe adresa de mail cu care v-ati logat la noi pe site.

Securitatea si protectia datelor

Acest site isi ia toate precautiile pentru a proteja informatiile pe care vizitatorii le furnizeaza in diversele sectiuni ale site-ului, conform politicii de securitate a datelor. Informatia este protejata atat online, cat si offline. Totusi, avand in vedere ca internetul este un mediu destul de vulnerabil, ECOLIFE CONSULTING S.R.L. nu garanteaza confidentialitatea absoluta a datelor.
In cazul in care decidem sa schimbam politica de administrare a acestui site, vom afisa modificarile pe pagina noastra dedicata.