SERVICII CORPORATE

Pilates, Yoga, Masaj

SERVICII CORPORATE

Doriti sa faceti un cadou unei persoane dragi? PilatesFit va ofera sansa sa achizionati vouchere pe care le puteti darui cu usurinta.

VOUCHER

PROGRAM

Luni - Vineri: 8:00 - 21:00

Sambata: 8:00 - 16:00

PROGRAM

Joseph Pilates said: “In 10 sessions you will feel the difference, in 20 you will see the difference and in 30 you will have a whole new body


We are PilatesFIT, a professional studio which offers you a wide range of Pilates, Yoga and Massage services. We are located on Nicolae Caramfil street, number 10, District 1, Bucharest.

Intended to be the perfect place for training and relaxation, in which the body, the mind and the soul will be harmonized between themselves, the Studio has machines by Balanced Body from America: 4 Reformer Allegro, 2 Pilates Arc, 1 Ladder Barrel, 1 Spring Board and another Pilates accesories.

Specialized in Pilates, we offer private, semiprivate and group classes at Reformer. Yoga classes and Masagge are also included into the services directory.

From beginners, to intermediate and advanced, our classes are designed to meet the individual needs of every client. So whether you’re looking to drop inches, lose weight, rehab a small injury, get toned, be more flexible or simply have fun, PilatesFIT Studio is the perfect stress-free environment to help you achieve your goals.

Try our services! You don’t need experience or physical condition, only the desire to relax. PILATES, YOGA, MASSAGE.

 

What our clients say

De ce vin cu drag la Pilates FIT Studio?

 Pentru ca ma ajuta sa ma simt bine, sa arat bine si sa am o stare generala fantastica – nu numai pentru ca am facut sport, dar si pentru ca in relatia cu instructorul meu ma simt ca si cum un prieten bun are grija de mine, iar toata echipa este foarte profesionista, draguta si atenta. Venirea aici este cea mai buna alegere pe care am facut-o  in ultimele 12 luni. Prin antrenamentele de pilates care capteaza atentia pe tot parcursul sedintei, rezultatul este mai mult decat dezvoltarea tonusului muscular, flexibitatii, imbunatatirea respiratiei, corectarea posturii. Prin Pilates, esti intr-o continua competitie cu tine insuti , iar cel mai mare castig este atunci cand il elimini pe “nu” din sintagma “ nu pot “, depasindu-ti conditia antrenament dupa antrenament, reusind , prin atitudinea pozitiva si perseverenta , sa-ti reincapeti puterea in propriile forte. Fiind sedinte individuale, instructorul iti acorda  atentia lui  totala si faci exercitiile care se potrivesc corpului tau, in ritmul tau, ceea ce conteaza enorm. In plus este o atmosfera tonica, relaxanta. Aici revin cu mare placere pentru fiecare sedinta si astept cu nerabdare si curiozitate noile provocari care ma asteapta, caci Pilates - ul nu este niciodata plictisitor.
Intalnirea mea cu pilates-ul si implicit cu Dan a fost prilejuita de doua elemente: de ceva timp imi doream sa incerc pilates, dupa ce auzisem si intelesesem cat de sanatos si prietenos este ca miscare si contributie la starea de bine, iar pe de alta parte cautam un remediu pentru durerile de spate acute date de munca la birou. Asteptarile au fost depasite. Pilates-ul a devenit indispensabil, si fiecare sedinta reprezinta un plus pentru ziua respectiva, dat de profesionalismul instructorului, de atmosfera simpatica in care se desfasoara sedinta si de beneficiul imediat asupra sanatatii mele.