IOANA ALEXANDRA BĂTRÎNESCU

oana

Buna! Numele meu este Oana, am 24 de ani si sunt instructor de Pilates Reformer si Matwork acreditat de Fitness Education School, academie in cadrul careia am obtinut si calificarea de instructor aerobic, step aerobic, tonifiere si stretching. Am absolvit cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport, specialitatea „Kinetoterapie si Motricitate Speciala”, iar in prezent urmez programul de masterat ”Kinetoterapia in afecțiunile locomotorii”. Pasiunea pentru sport si-a gasit loc in inima mea inca de la o varsta frageda, practicand timp de 2 ani atletism, iar apoi timp de 9 ani handbal de performanta.
Pun foarte mult suflet in tot ceea ce fac, iar pilates ma ajuta sa unesc cele mai importante caracteristici ce ma definesc: iubirea pentru oameni, pentru sanatate si pentru sport!

 

 

SORIN BUJOREANU

IMG_6400

Sorin a absolvit Academia de Educatie Fizica si Sport, sectia Fitness si a sustinut cursurile Balance Body. Dorind sa isi imbunatateasca continuu performanta, Sorin a inceput sa studieze Pilates in 2010 cand s-a deschis primul studio de Pilates cu echipamente Reformer in Bucuresti. Astfel, a ajuns sa fie in prezent unul dintre cei mai experimentati instructori Pilates pe Reformer. Cu aceasta experienta si convins fiind sa continue povestea, Sorin s-a alaturat echipei noastre la inceput de an 2016.

 

DAN DUMITRESCU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *