In ultimii ani, sportul a combinat din ce in ce mai mult partea fizica cu cea mentala. Exercitiile pilates nu au ramas la stadiul unor miscari mecanice, ci au fost corelate cu tehnici de respiratie, relaxare sau autocontrol. Aceasta abordare complexa a dus la rezultate mai rapide si mai eficiente, demonstrand ca mintea si trupul nostru trebuie intotdeauna sa lucreze impreuna.

Metoda Pilates

Este un mix de exercitii ce creeaza o conexiune unica intre minte si corp oferindu-i un echilibru perfect. Controlul mental al miscarilor, fluiditatea, precizia, concentrarea, tehnicile de relaxare si respiratia fac parte comuna in cadrul antrenamentului care lucreaza intreg corpul, atat la nivel fizic, cat si la nivel psihologic. Practicarea constanta a acestora este o metoda foarte buna de relaxare, punand in prim plan atitudinea si valoarea fiecarui individ.

Exercitiile pilates

Exercitiile lungesc si intaresc muschii, imbunatatesc mobilitatea articulara si elasticitatea musculara. Acestea conditioneaza exersarea intregului corp, chiar si a gleznelor si talpilor. Nici o grupa de muschi nu este antrenata in exces sau prea putin antrenata. Intreaga musculatura se dezvolta echilibrat, si va ajuta sa va bucurati de activitatile cotidiene sau sportive cu mai multa usurinta, cu o mai buna performanta si cu mai putine riscuri de a suferi accidente.

Despre Pilates

Accentul este pus pe „calitate, nu pe cantitate” la fiecare miscare, drept urmare este considerat unul dintre cele mai sigure si mai eficiente metode de exercitii.

Pilates inseamna armonie. Este pur, unic, usor si gentil.

Metoda reprezinta cea mai apropiata forma de miscare de natura umana.

Incepe cu liniste, se termina cu pace, dar e plin de tensiune, suspans si emotie.

Exercitiile dezvolta corpul uniform, corecteaza postura, revigoreaza mintea si inalta spiritul.

Pilates inseamna sa iti doresti, sa nu mai poti dar sa mai vrei, sa razi ca ai reusit si sa plangi ca ai terminat.

Incearca, iti va lua un an sa-l intelegi, un an sa te bucuri si restul vietii sa te lasi de el.

Cursuri si lectii de pilates

Studioul nostru ofera periodic cursuri si workshop-uri pentru cei care vor sa se formeze, sa practice sau sa se specializeze in domeniu. Urmariti constant oferta noastra sau inscrieti-va la newsletter pentru a primii detalii si noutati.

Galerie

Instructori personali

IOANA ALEXANDRA BĂTRÎNESCU

IOANA ALEXANDRA BĂTRÎNESCU

Instructor Pilates

Oana, este instructor de Pilates Reformer si Matwork acreditat de Fitness Education School, academie in cadrul careia a obtinut si calificarea de instructor aerobic, step aerobic, tonifiere si stretching. Dorinta de perfectionare in domeniul Pilatesului i-a condus pasii catre Academia de Pilates Move On unde a urmat cursurile de Pilates Advanced Core. A absolvit cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport, specialitatea „kinetoterapie si motricitate”, iar apoi programul de masterat ”Kinetoterapia in afectiunile neurolocomotorii”. Isi demonstreaza iubirea pentru oameni si sanatate de mai bine de 4 ani prin metoda Pilates, kinetoterapie si masaj. Pune foarte mult suflet in tot ceea ce face, acorda atentie detaliilor iar pilatesul o ajuta sa uneasca cele mai importante caracteristici ce o definesc: iubirea pentru oameni, pentru sanatate si pentru sport!

            IONUT           JHONNY

            IONUT           JHONNY

Instructor Pilates

In 2012 a fost pentru prima data cand Jhonny a inceput sa predea clase de stretching. Pasiunea sa ofera “STARE DE BINE”, pe care o iei cu tine acasa, de fiecare data. Aceasta senzatie ramane in memoria ta pana la urmatoarea sedinta de antrenament. In 2015, in urma terminarii cursurilor oferite de Fitness Scandinavia Jhonny a obtinut licenta internationala acreditata de instructor, motivandu-se si mai tare sa-si dedice timpul, invatand pentru a obtine si mai multa informatie. Iar in 2016 a urmat cursul scolilor Life Pilates si Move On de Pilates reformer. Din toate, Pilatesul este cel care il caracterizeaza si il face sa se simta implinit atunci cand preda si nu pote sa descrie sentimentul de bine atunci cand vede rezultatele clientilor dupa fiecare clasa. Un sport pe care il poti practica de la o varsta frageda pana la batranete, cu siguranta il v-a preda si practica mult timp. Va astepta cu drag la clasele lui, sa va distrati in timp ce lucrati. ''Un corp lipsit de flexibilitate, un corp rigid, este un corp care nu mai poate progresa! La fel ca si gandirea!''

            DAN           BOTESCU

            DAN           BOTESCU

Instructor Pilates

Dan este fondatorul PilatesFIT Studio. El a absolvit "Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport"(UNEFS) din Bucuresti si are studii masterale in Management si Marketing in domeniul sportului. Este instructor pilates de 8 ani si a urmat cursurile Balanced Body. Dan este pasionat de natura umana si sustine integrarea armonioasa a fiintei pentru implinirea de sine.

ELENA ANTOANELA POPA

ELENA ANTOANELA POPA

Instructor Pilates

Elena a fost intotdeauna fascinata de abilitatea corpului uman de a se dezvolta, de a se transforma si de a se reface, de aceea a urmat Facultatea de Medicina “Carol Davila” din Bucuresti, specializandu-se in “Balneofiziokinetoterapie si recuperare medicala”. Aici a inceput calatoria in lumea Pilates-ului, metoda pe care a descoperit-o si de care s-a indragostit pe loc. Pentru a se perfectiona a urmat cursurile Academiei de Pilates Move On in cadrul careia a obtinut certificatul de Instructor de Pilates la Saltea, dar si la aparatul Reformer (Pilates Complete Matwork Education Basic and Advanced Level, Pilates Reformer Instructor). Considera ca exercitiile din metoda Pilates sunt instrumentul perfect pentru a recupera corpul dupa diverse accidentari, pentru a scapa de orice fel de dureri fizice, pentru a imbunatati mobilitatea si coordonarea, pentru a tonifia musculatura si pentru a dobandi un corp puternic si armonios. In timpul claselor pune accent pe calitatea exercitiilor si pe efectuarea cat mai corecta a acestora pentru atingerea obiectivelor setate si dobandirea rezultatelor dorite in cel mai scurt timp. Posibilitatea de a-I ajuta pe ceilalti sa-si foloseasca propriul corp, sa-l dezvolte si cu care sa se simta bine este cel mai mare dar de care se bucura in fiecare zi.

Preturi

  • LECTII PRIVATE
  • (cu instructor personal)
  • Tarif 1 sedinta : 140 lei
  • Tarif 5 sedinte : 690 lei
  • Tarif 10 sedinte : 1290 lei
  • LECTII SEMI-PRIVATE
  • (2 participanti – 1 instructor)
  • Tarif 1 sedinta : 110 lei
  • Tarif 5 sedinte : 510 lei
  • Tarif 10 sedinte : 960 lei

Suna la 0724 900 906 pentru programare !
Pentru toate sedintele este nevoie de programare prealabila cu minim 4 ore inainte.
O sedinta se poate anula cu minim 4 ore inainte, in caz contrar sedinta se considera efectuata.
Preturile afisate sunt pe persoana si includ TVA. Se poate plati cu cardul sau in numerar.
O sedinta dureaza 55 de minute si incepe la fixul fiecarei ore, cu exceptia orelor de Yoga in grup, care dureaza 85 minute.
Pachetele de 5 si 10 sedinte au aceeasi valabilitate de 2 luni.