Despre Pilates

In ultimii ani, sportul a combinat din ce in ce mai mult partea fizica cu cea mentala. Exercitiile nu au ramas la stadiul unor miscari mecanice, ci au fost corelate cu tehnici de respiratie, relaxare sau autocontrol.Aceasta abordare complexa a dus la rezultate mai rapide si mai eficiente, demonstrand ca mintea si trupul nostru trebuie intotdeauna sa lucreze impreuna. Acesta este antrenamentul Pilates.Este un mix de exercitii ce creeaza o conexiune unica intre minte si corp oferindu-i un echilibru perfect. Controlul mental al miscarilor, fluiditatea, precizia, concentrarea, tehnicile de relaxare si respiratia fac parte comuna in cadrul antrenamentului care lucreaza intreg corpul, atat la nivel fizic, cat si la nivel psihologic. Practicarea constanta a acestora este o metoda foarte buna de relaxare, punand in prim plan atitudinea si valoarea fiecarui individ.

Exercitiile Pilates lungesc si intaresc muschii, imbunatatesc mobilitatea articulara si elasticitatea musculara. Metoda Pilates conditioneaza exersarea intregului corp, chiar si a gleznelor si talpilor. Nici o grupa de muschi nu este antrenata in exces sau prea putin antrenata. Intreaga musculatura se dezvolta echilibrat, si va ajuta sa va bucurati de activitatile cotidiene sau sportive cu mai multa usurinta, cu o mai buna performanta si cu mai putine riscuri de a suferi accidente.

In Pilates accentul este pus pe „calitate, nu pe cantitate” la fiecare miscare, drept urmare este considerat unul dintre cele mai sigure si mai eficiente metode de exercitii.

Pilates inseamna armonie.

Pilates este pur, unic, usor si gentil.

Pilates este cea mai apropiata forma de miscare de natura umana.

Pilates incepe cu liniste, se termina cu pace, dar e plin de tensiune, suspans si emotie.

Exercitiile Pilates dezvolta corpul uniform, corecteaza postura , revigoreaza mintea si inalta spiritul.

Pilates insemna sa iti doresti, sa nu mai poti dar sa mai vrei, sa razi ca ai reusit si sa plangi ca ai terminat.

Incearca, iti va lua un an sa-l intelegi, un an sa te bucuri si restul vietii sa te lasi de el.

Cursuri si seminarii de pilates la PilatesFIT Studio

PilatesFit Studio ofera periodic cursuri si workshop-uri pentru cei care vor sa se formeze sau sa se specializeze in Pilates. Urmariti constant oferta noastra sau inscrieti-va la newsletter pentru a primii detalii si noutati.

Galerie

Instructori

IOANA ALEXANDRA BĂTRÎNESCU

IOANA ALEXANDRA BĂTRÎNESCU

Instructor Pilates

Oana, este instructor de Pilates Reformer si Matwork acreditat de Fitness Education School, academie în cadrul căreia a obținut si calificarea de instructor aerobic, step aerobic, tonifiere si stretching. Dorinta de perfectionare in domeniul Pilatesului i-a condus pasii catre Academia de Pilates Move On unde a urmat cursurile de Pilates Advanced Core. A absolvit cursurile Facultății de Educație Fizica si Sport, specialitatea „kinetoterapie si motricitate”, iar apoi programul de masterat ”Kinetoterapia in afectiunile neurolocomotoriiI”. Isi demonstreaza iubirea pentru oameni si sanatate de mai bine de 4 ani prin metoda Pilates, kinetoterapie si masaj. Pune foarte mult suflet în tot ceea ce face,acorda atentie detaliilor iar pilatesul o ajută să uneasca cele mai importante caracteristici ce o definesc: iubirea pentru oameni,pentru sănătate și pentru sport!
Oana, este instructor de Pilates Reformer si Matwork acreditat. A absolvit cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport, specialitatea „Kinetoterapie si motricitate”, iar apoi programul de masterat ”Kinetoterapia in afectiunile neurolocomotorii". Pune foarte mult suflet în tot ceea ce face, acorda atentie detaliilor iar metoda Pilates o ajuta sa uneasca cele mai importante caracteristici ce o definesc: iubirea pentru oameni, pentru sanatate și pentru sport.

      SORIN       BUJOREANU

      SORIN       BUJOREANU

Instructor Pilates

Sorin a absolvit Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport (UNEFS), sectia Fitness si a sustinut cursurile Balance Body. Dorind sa isi imbunatateasca continuu performanta, Sorin a inceput sa studieze Pilates in 2010 cand s-a deschis primul studio de Pilates cu echipamente Reformer in Bucuresti. Astfel, a ajuns sa fie in prezent unul dintre cei mai experimentati instructori Pilates pe Reformer. Cu aceasta experienta si convins fiind sa continue povestea, Sorin s-a alaturat echipei noastre la inceput de an 2016.
Sorin a absolvit Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport (UNEFS), sectia Fitness si a sustinut cursurile de Pilates de catre Balanced Body. Instructor din 2010 a ajuns sa fie in prezent unul dintre cei mai experimentati instructori Pilates pe Reformer.

            DAN           BOTESCU

            DAN           BOTESCU

Instructor Pilates

Dan este fondatorul PilatesFIT Studio. El a absolvit "Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport"(UNEFS)din Bucuresti si are studii masterale in Management si Marketing in domeniul sportului. Este instructor pilates de 6 ani si a urmat cursurile Balanced Body. Dan este pasionat de natura umana si sustine integrarea armonioasa a fiintei pentru implinirea de sine.
Dan este fondatorul PilatesFIT Studio. El a absolvit "Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport"(UNEFS) din Bucuresti. Este instructor pilates de 6 ani si a urmat cursurile Balanced Body. Dan este pasionat de natura umana si sustine integrarea armonioasa a fiintei pentru implinirea de sine.

ELENA ANTOANELA POPA

ELENA ANTOANELA POPA

Instructor Pilates

Elena a fost intotdeauna fascinata de abilitatea corpului uman de a se dezvolta, de a se transforma si de a se reface, de aceea a urmat Facultatea de Medicina “Carol Davila” din Bucuresti, specializandu-se in “Balneofiziokinetoterapie si recuperare medicala”. Aici a inceput calatoria in lumea Pilates-ului, metoda pe care a descoperit-o si de care s-a indragostit pe loc. Pentru a se perfectiona a urmat cursurile Academiei de Pilates Move On in cadrul careia a obtinut certificatul de Instructor de Pilates la Saltea, dar si la aparatul Reformer (Pilates Complete Matwork Education Basic and Advanced Level, Pilates Reformer Instructor). Considera ca exercitiile din metoda Pilates sunt instrumentul perfect pentru a recupera corpul dupa diverse accidentari, pentru a scapa de orice fel de dureri fizice, pentru a imbunatati mobilitatea si coordonarea, pentru a tonifia musculatura si pentru a dobandi un corp puternic si armonios. In timpul claselor pune accent pe calitatea exercitiilor si pe efectuarea cat mai corecta a acestora pentru atingerea obiectivelor setate si dobandirea rezultatelor dorite in cel mai scurt timp. Posibilitatea de a-I ajuta pe ceilalti sa-si foloseasca propriul corp, sa-l dezvolte si cu care sa se simta.bine este cel mai mare dar de care se bucura in fiecare zi.
Elena a urmat Facultatea de Medicina “Carol Davila” din Bucuresti, specializandu-se in “Balneofiziokinetoterapie si recuperare medicala”. Este instructor certificat de pilates la saltea si reformer. In timpul sesiunilor sale pune accent pe calitatea exercitiilor pentru atingerea obiectivelor setate si dobandirea rezultatelor dorite in cel mai scurt timp.

Preturi

  • LECTII PRIVATE
  • (cu instructor personal)
  • Tarif 1 sedinta : 140 lei
  • Tarif 5 sedinte : 690 lei
  • Tarif 10 sedinte : 1290 lei
  • LECTII SEMI-PRIVATE
  • (2 participanti – 1 instructor)
  • Tarif 1 sedinta : 110 lei
  • Tarif 5 sedinte : 510 lei
  • Tarif 10 sedinte : 960 lei

Suna la 0724 900 906 pentru programare !
Pentru toate sedintele este nevoie de programare prealabila cu minim 4 ore inainte.
O sedinta se poate anula cu minim 4 ore inainte, in caz contrar sedinta se considera efectuata.
Preturile afisate sunt pe persoana si includ TVA. Se poate plati cu cardul sau in numerar.
O sedinta dureaza 55 de minute si incepe la fixul fiecarei ore, cu exceptia orelor de Yoga in grup, care dureaza 85 minute.
Pachetele de 5 si 10 sedinte au aceeasi valabilitate de 2 luni.