GALERIE

« 2 de 2 »

INSTRUCTORI

       CARMEN        CONSTANTINESCU

       CARMEN        CONSTANTINESCU

Instructor Pilates

Cu un master in chimie, cursuri de formare in imunologie si biochimie, adepta unui stil de viata sanatos si echilibrat, Carmen crede ca schimbarea ii face pe oameni mai puternici, iar cel mai mare avantaj al omului este sa se cunoasca pe sine. Din anul 2014 frecventeaza sala de sport cu regularitate si constiinciozitate, iar cursul de Instructor Pilates din cadrul Scolii Scandinavia a adus-o mai aproape de visul sau de a-i ajuta pe oameni sa faca sport cu drag. Este o persoana activa si face miscare inca de mica in mod natural pentru ca o face fericita.

            IONUT           JHONNY

            IONUT           JHONNY

Instructor Pilates

In 2012, Jhonny a inceput sa predea clase de stretching. Pasionat, el ofera “STARE DE BINE”, pe care o iei cu tine acasa, de fiecare data. Aceasta senzatie ramane in memoria ta pana la urmatoarea sedinta. In 2015, a obtinut licenta internationala acreditata de instructor de scoala Fitness Scandinavia, motivandu-se si mai tare sa-si dedice timpul, invatand pentru a obtine si mai multa informatie. Iar in 2016 a urmat cursul scolilor Life Pilates si Move On de Pilates Reformer. Pilatesul il caracterizeaza si il face sa se simta implinit atunci cand preda si se bucura atunci cand vede rezultatele clientilor dupa fiecare clasa. Va asteapta cu drag la clasele lui, sa va distrati in timp ce lucrati. ''Un corp lipsit de flexibilitate, un corp rigid, este un corp care nu mai poate progresa! La fel ca si gandirea!''

ELENA ANTOANELA POPA

ELENA ANTOANELA POPA

Instructor Pilates

Elena a fost intotdeauna fascinata de abilitatea corpului uman de a se dezvolta, de a se transforma si de a se reface, de aceea a urmat Facultatea de Medicina “Carol Davila” din Bucuresti, specializandu-se in “Balneofiziokinetoterapie si recuperare medicala”. Aici a inceput calatoria in lumea Pilates-ului, metoda pe care a descoperit-o si de care s-a indragostit pe loc. Pentru a se perfectiona a urmat cursurile Academiei de Pilates Move On in cadrul careia a obtinut certificatul de Instructor de Pilates la Saltea, dar si la aparatul Reformer (Pilates Complete Matwork Education Basic and Advanced Level, Pilates Reformer Instructor). Posibilitatea de a-I ajuta pe ceilalti sa-si foloseasca propriul corp, sa-l dezvolte si cu care sa se simta bine este cel mai mare dar de care se bucura in fiecare zi.

GHITA CONSTANTIN  - COSTI

GHITA CONSTANTIN  - COSTI

Instructor Pilates

Dupa absolvirea Academiei de Educatie Fizica si Sport si obtinerea masterului in management sportiv, Costi a devenit antrenor de inot si polo pe apa, cel mai vechi sport de echipa jucat de toate editiile Olimpiadelor sportive de vara. Pasiunea lui Costi pentru polo pe apa l-a condus catre o cariera ca sportiv de performanta, participand la campionate Mondiale, Olimpice, cat si in campionatele interne ale Romaniei, Italiei si Germaniei. Cunoscand faptul ca Pilates, la fel ca si inotul, pe langa numeroasele beneficii aduse sanatatii, favorizeaze o conditie fizica de invidiat, Costi s-a hotarat sa studieze si aceasta disciplina, ea devenind in scurt time noua lui pasiune ‘’de pe uscat’’. Dorind sa puna in practica cunostintele sale despre cum poti obtine un corp suplu dar puternic, avand in acelasi timp o stare psihica pozitiva, Costi a urmat cursuri de specializare in Pilates (Master Class).

DANIELA FURFURICA

DANIELA FURFURICA

Instructor Pilates

In copilarie isi petrecea mult timp desenand chipuri si corpuri umane inspirata de mari maestri: Michelangello, Leonardo da Vinci, Cravaggio, etc. Aceasta pasiune s-a evidentiat in transformarea propriului corp (gandire , perceptie) prin diverse discipline de optimizare umana, incepand cu Yoga, Pilates si Arte Martiale. Daniela a absolvit cursurile Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport, specialitatea „Kinetoterapie” Isi demonstreaza iubirea pentru oameni prin kinetoterapie si masaj de mai bine de 5 ani, iar motto-ul ei este: "Mintea, coloana si respiratia se sustin reciproc".

PRETURI Pilates

 • LECTII PRIVATE
 • (cu antrenor personal)
 • PRETURI pentru 1 sesiune: 130 lei
 • PRETURI pentru 5 sesiuni: 640 lei
 • PRETURI pentru 10 sesiuni: 1230 lei
 • LECTII SEMI-PRIVATE
 • (doi participanti – un instructor)
 • PRETURI pentru 1 sesiune: 90 lei
 • PRETURI pentru 5 sesiuni: 440 lei
 • PRETURI pentru 10 sesiuni: 830 lei
 • Apelati 0724 900 906 pentru programare!
 • Pentru toate sesiunile este necesara programarea cu cel puțin 4 ore in avans.
 • O sesiune poate fi anulata cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
 • Preturile sunt per persoana. TVA-ul este inclus. Puteti plati cu cardul sau in numerar.
 • O sesiune dureaza 55 de minute si incepe la fixul fiecarei ore, cu exceptia lectiilor de grup Yoga, care dureaza 85 de minute.
 • Pachetele de 5 si 10 sesiuni au aceeasi valabilitate de 2 luni.
 • Odata achizitionate sesiunile nu sunt transferabile catre o alta persoana iar banii nu pot fi restituiti.