Yoga Bucuresti  – pentru o viata echilibrata

Acum aproximativ 2400 de ani, inteleptul indian Patanjali a propus un sistem complex de tehnici cu scopul de a-l ajuta pe practicant sa atinga o stare de liniste, de echilibru interior imperturbabil in fata dificultatilor externe.

Acest sistem a primit numele de YOGA, de la cuvantul sanskrit yuj – uniune. La baza echilibrului intern sta uniunea dintre minte si corp, iar Patanjali ne arata cum sa o atingem.

Conform lui Patanjali, practica Yoga are la baza opt aspecte: relatia cu sinele, relatia cu ceea ce se afla in afara sinelui, practica fizica (asana), controlul respiratiei (pranayama), retragerea simturilor, concentrarea, meditatia si integrarea.

Practica zilnica a celor opt aspecte ajuta yoginul sa isi echilibreze si stabilizeze corpul si mintea pentru a duce o viata mai buna.

Beneficiile Yoga :

Printre altele practica regulata a Yoga intareste sistemul imunitar, ajuta la pierderea in greutate, imbunatateste functionarea sistemului digestiv,  reduce nivelul de stres si ofera un somn mai linistitor si mai profund.

* tonifierea musculaturii, imbunatatirea articulatiilor si ligamentelor, eliberarea tensiunilor din umeri si solduri, cresterea capacitatii pulmonare, ceea ce duce si la scaderea tensiunii arteriale.

* ajuta la relaxarea sistemului nervos, la cresterea puterii de concentrare si relaxare precum si a capacitatii de introspectie si observare.

* intareste sistemul imunitar, ajuta la pierderea in greutate, imbunatateste functionarea sistemului digestiv, reduce nivelul de stres si ofera un somn mai linistitor si mai profund.

Asadar, Yoga nu este nici sport, nici cult, nici religie.

Yoga este arta de a trai in echilibru.

Clase de Yoga Bucuresti:

Marti:       19:15 – 20:30      Instructor:  ESTERA
Joi:      19:15 – 20:30      Instructor:  KIRSTEN

GALERIE

INSTRUCTORI

ESTERA TINCA

ESTERA TINCA

Instructor Yoga

Sunt profesional aici cu bucuria si increderea celor pentru care lucrurile curg lin intr-o directie. Intentia initiala a fost o practica personala dusa la alt nivel, asa am participat la primul curs de formare, in Yin Yoga. Acolo am descoperit, spre surprinderea si incantarea mea, cat de multa bucurie imi putea produce sa gestionez o clasa si altfel decat pentru practica personala. Curand a urmat si al doilea curs de formare, cu profesorul Mukesh Kothari, organizat de Scoala Bindusar din Rishikesh, India, impreuna cu Yoga Academy Romania. Am primit informatie bogata in cadrul acestor cursuri, o baza importanta si un orizont larg din perspectiva a ceea ce inseamna Yoga. In sine, este un spatiu tare complex. Simplu, spun acum, este locul in care te intalnesti cu tine si rezolvi ceea ce ai de rezolvat. 🙂 Bonus, pe parcurs, intregul corp se tonifiaza, se castiga stare de bine si ancorare, relatia cu sine creste calitativ si.. enumerarea poate continua mult. Face biiine, muult bine! Ramane sa experimentati, sa descoperiti personal.

KIRSTEN PONTIUS

KIRSTEN PONTIUS

Instructor Yoga

Alatura-te lui Kirsten in seara de Joi pentru clasa de Fun Yoga conceputa special pentru a imbunatati puterea, flexibilitatea si rezistenta si in acelasi timp sa permita mintii sa se calmeze, sa se limpezeasca si sa reseteze. Kirsten este un profesor de yoga inregistrat in USA Yoga Alliance. Are certificari de Yoga prenatala si cu copii, cu accent pe yoga pentru traume, stres si anxietate.

PRETURI YOGA BUCURESTI

 • LECTII PRIVATE
 • (cu instructor personal)
 • Tarif 1 sedinta : 150 lei
 • Tarif 5 sedinte : 700 lei
 • Tarif 10 sedinte : 1350 lei
 • LECTII SEMI-PRIVATE
 • (2 participanti – 1 instructor)
 • Tarif 1 sedinte : 100 lei
 • Tarif 5 sedinte : 450 lei
 • Tarif 10 sedinte : 850 lei
 • LECTII DE GRUP
 • (8 participanti – un instructor)
 • Tarif 1 sedinta : 50 lei
 • Tarif 5 sedinte : 225 lei
 • Tarif 10 sedinte : 400 lei

Suna la 0724 900 906 pentru programare la Yoga Bucuresti!

Pentru toate sedintele este nevoie de programare prealabila cu minim 4 ore inainte.

O sedinta se poate anula cu minim 4 ore inainte, in caz contrar sedinta se considera efectuata.

Preturile afisate sunt pe persoana si includ TVA. Se poate plati cu cardul sau in numerar.

O sedinta dureaza  dureaza 75 minute.

Pachetele de 5 si 10 de sedinte au aceeasi valabilitate de 2 luni.

Odata achizitionate sesiunile nu sunt transferabile catre o alta persoana iar banii nu pot fi restituiti.