Yoga Pilates

YOGA – pentru o viata echilibrata

 

Acum aproximativ 2400 de ani, inteleptul indian Patanjali a propus un sistem complex de tehnici cu scopul de a-l ajuta pe practicant sa atinga o stare de liniste, de echilibru interior imperturbabil in fata dificultatilor externe. Acest sistem a primit numele de YOGA, de la cuvantul sanskrit yuj – uniune. La baza echilibrului intern sta uniunea dintre minte si corp, iar Patanjali ne arata cum sa o atingem.

Conform lui Patanjali, practica Yoga are la baza opt aspecte: relatia cu sinele, relatia cu ceea ce se afla in afara sinelui, practica fizica (asana), controlul respiratiei (pranayama), retragerea simturilor, concentrarea, meditatia si integrarea.

Practica zilnica a celor opt aspecte ajuta yoginul sa isi echilibreze si stabilizeze corpul si mintea pentru a duce o viata mai buna.

Conditionarea sociala, sedentarismul, emotiile negative, stresul si toti ceilalti factori externi dreneaza si blocheaza forta vitala. Consecintele se reflecta in starea fizica si mentala – boala, nervozitate, inflexibilitate.

Beneficiile Yoga :

Printre altele practica regulata a Yoga intareste sistemul imunitar, ajuta la pierderea in greutate, imbunatateste functionarea sistemului digestiv,  reduce nivelul de stres si ofera un somn mai linistitor si mai profund.

* tonifierea musculaturii, imbunatatirea articulatiilor si ligamentelor, eliberarea tensiunilor din umeri si solduri, cresterea capacitatii pulmonare, ceea ce duce si la scaderea tensiunii arteriale.

* ajuta la relaxarea sistemului nervos, la cresterea puterii de concentrare si relaxare precum si a capacitatii de introspectie si observare.

* intareste sistemul imunitar, ajuta la pierderea in greutate, imbunatateste functionarea sistemului digestiv, reduce nivelul de stres si ofera un somn mai linistitor si mai profund.

Asadar, Yoga nu este nici sport, nici cult, nici religie.

Yoga este arta de a trai in echilibru.

Clase de Yoga:

Marti: 19:00-20:30
Joi: 19:00-20:30
Sambata: 10:00-11:30

 

GALERIE

INSTRUCTORI

DAN DUMITRESCU

DAN DUMITRESCU

Instructor Yoga

Dan este profesor de yoga certificat de Federatia Internationala de Yoga si Alianta Yoga. Studiaza si preda diverse practici yoga, cum ar fi hatha, kundalini, jnana, bahti. A petrecut sase saptamani in India intr-un ashram pentru a invata cum sa –si desavarseasca practica. Clasele de Yoga reprezinta o abordare holistica a intregi filozofii yoga incluzand asana, pranayama, kriyas, bandha si meditatie . Toate adaptate pentru capacitatile cursantului si pentru a raspunde cat mai bine nevoilor lui fizice si mentale. Yoga este despre acceptare, calmare si pentru a pastra corpul si spirtul cat mai tanar. Yoga este o practica pentru o viata echilibrata. Orele sunt organizate in functie de limitele corpului si mintii cursantilor iar grupul este organizat tinand cont de echilibrul si beneficiile generale. Daca vrei sa intri din nou in armonie cu propriul tau corp si sa-ti regasesti pacea interioara, ar trebui sa-i faci o vizita. S-ar putea sa descoperi ca echilibrul interior este mai real decat ai fi crezut.

ESTERA TINCA

ESTERA TINCA

Instructor Yoga

Sunt profesional aici cu bucuria si increderea celor pentru care lucrurile curg lin intr-o directie. Intentia initiala a fost o practica personala dusa la alt nivel, asa am participat la primul curs de formare, in Yin Yoga. Acolo am descoperit, spre surprinderea si incantarea mea, cat de multa bucurie imi putea produce sa gestionez o clasa si altfel decat pentru practica personala. Curand a urmat si al doilea curs de formare, cu profesorul Mukesk Kothari, organizat de Scoala Bindusar din Rishikesh, India, impreuna cu Yoga Academy Romania. Am primit informatie bogata in cadrul acestor cursuri, o baza importanta si un orizont larg din perspectiva a ceea ce inseamna Yoga. In sine, este un spațiu tare complex. Simplu, spun acum, este locul in care te intalnesti cu tine si rezolvi ceea ce ai de rezolvat. 🙂 Bonus, pe parcurs, intregul corp se tonifiaza, se castiga stare de bine si ancorare, relatia cu sine creste calitativ si.. enumerarea poate continua mult. Face biiine, muult bine! Ramane sa descoperiti, sa descoperiti personal.

PRETURI

 • LECTII PRIVATE
 • (cu instructor personal)
 • Tarif 1 sedinta : 140 lei
 • Tarif 5 sedinte : 690 lei
 • Tarif 10 sedinte : 1290 lei
 • LECTII SEMI-PRIVATE
 • (2 participanti – 1 instructor)
 • Tarif 5 sedinte : 110 lei
 • Tarif 5 sedinte : 510 lei
 • Tarif 10 sedinte : 960 lei
 • LECTII DE GRUP
 • (8 participanti – un instructor)
 • Tarif 1 sedinta : 50 lei
 • Tarif 5 sedinte : 225 lei
 • Tarif 10 sedinte : 400 lei

Suna la 0724 900 906 pentru programare!

Pentru toate sedintele este nevoie de programare prealabila cu minim 4 ore inainte.

O sedinta se poate anula cu minim 4 ore inainte, in caz contrar sedinta se considera efectuata.

Preturile afisate sunt pe persoana si includ TVA. Se poate plati cu cardul sau in numerar.

O sedinta dureaza 55 de minute, si incepe la fixul fiecarei ore, cu exceptia orelor de Yoga in grup, care dureaza 85 minute.

Pachetele de 5 si 10 de sedinte au aceeasi valabilitate de 2 luni.