TERMENI SI CONDITII

 

Dreptul de autor

www.pilatesfit.ro afltat in proprietatea ECOLIFE CONSULTING S.R.L. detine toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala ale materialelor ce constituie aceasta pagina de internet.
Nici o reproducere partiala sau totala a paginii de internet nu poate fi folosita sub nicio forma, indiferent daca sunt pe hartie sau in format electronic, fara acordul ECOLIFE CONSULTING S.R.L.
Deasemenea este strict interzisa utilizarea neautorizata a oricarei marci inregistrate aflate in aceasta pagina de internet.

Aspecte legislative

Inainte de a utiliza aceasta pagina de internet, va rugam sa cititi cu atentie aceste precizari.
Aceasta pagina de internet www.pilatesfit.ro (excluzand paginile la care face link-uri, add-uri) se afla sub proprietatea ECOLIFE CONSULTING S.R.L., cu sediul social in str. Valsanesti, nr. 7, Parter, Camera 2, sector 3, Bucuresti, inmatriculata la registrul comertului J40/11321/2015, cod de identificare fiscala: RO 35008775, capital social: 200 RON, care este o companie infiintata in Romania.
Pagina poate fi accesata si din alte tari din intreaga lume. Din acest motiv la accesarea site-ului www.pilatesfit.ro atat noi cat si dumneavoastra suntem de acord ca, la toate aspectele aparute din e uilizarea acestuia, sa se aplice legislatia din Romania.

Adresele IP

Adresele IP sunt utilizate pentru a analiza tendinte, a imbunatati experienta vizitatorilor, a administra site-ul, a urmari miscarile utilizatorilor legate de utilizarea site-ului si a aduna informatii demografice pentru uzul intern. Adresele IP sunt strict legate de infrastructura tehnica (calculatoare) si nu au nicio legatura cu informatiile personale.

Raspundere

ECOLIFE CONSULTING S.R.L., prin reprezentantii, angajatii si/sau colaboratorii acestuia nu este raspunzatoare pentru pierderea, cheltuiala sau dauna de orice natura care provine din orice acces la utilizarea acestei pagini de internet.
Orice alta pagina de internet conexa site-ului va fi deschisa intr-un tab separat de cel afisat pentru www.pilatesfit.ro si deasemenea ECOLIFE CONSULTING S.R.L., prin reprezentantii, angajatii si/sau colaboratorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru orice dauna de orice natura care provine din orice acces la utilizarea acestor pagini de internet.