Echilibreaza-ti trupul, mintea si spiritul cu Pilates Studio

Urmareste Video

 

test test

Noi suntem PilatesFIT:

PilatesFIT Studio este primul si singurul Studio profesional de Pilates cu aparate din Cluj si Bucuresti ce are locatii in ambele orase.

Specializati in Pilates, oferim lectii Pilates la aparate Reformer cu instructor personal in locatiile noastre: Studio Pilates Bucuresti si Studio Pilates Cluj. Instructorii nostri se adapteaza nevoilor personale, te coordoneaza si te sprijina in orice miscare si exercitiu. Destinate a fi locurile ideale de antrenament si relaxare in care corpul, mintea si sufletul se armonizeaza intre ele, Studiourile noastre de Pilates Cluj si Bucuresti sunt dotate cu aparate Pilates Reformer Allegro 2 de ultima generatie de la Balanced Body din America. De asemenea, oferim si lectii semiprivate la Reformer, lectii de Yoga in Bucuresti si sedinte Masaj in ambele locatii.

De la incepatori, intermediari si avansati, sesiunile noastre pot satisface nevoile individuale ale fiecarui client. Deci, daca vrei sa pierzi in greutate, sa te recuperezi in urma unei mici accidentari, sa te tonifiezi, sa devii mai flexibil sau pur si simplu sa te distrezi, Pilates FIT Studio Cluj si Bucuresti reprezinta mediul anti-stres perfect unde poti sa-ti atingi obiectivele.

Studio Pilates Cluj & Studio Pilates Bucuresti:

Studiourile PilatesFIT din centru Cluj si Bucuresti isi desfasoara activitatea dupa un singur motto: “Calitate nu cantitate”. Instructorul personal de Pilates la aparate Cluj si Bucuresti se asigura ca faci progrese substantiale. De asemenea si ca iti atingi obiectivul dorit la sfarsitul fiecarei clase de pilates la aparate.

PilatesFIT Studio din Bucuresti se afla in sectorul 1, aproape de parcul Herastrau, din zona de Nord a capitalei. Este un studio modern si elegant si are locuri de parcare alocate.

Studioul de Pilates din centru Cluj este situat aproape de zonele Zorilor, Andrei Muresanu, Gheorgheni si Manastur. Are parcare in curtea proprie de pe Str. Republicii, nr 79, unde se afla Studioul de Pilates Cluj.

Indiferent de obiectivul personal, suntem pregatiti pentru a-l atinge. Instructorii de Pilates Bucuresti si Pilates Cluj, considera ca lucrul impreuna ajuta sa faceti mai mult intr-un timp mai scurt prin calitate, nu cantitate, deci sa deveniti mai eficienti. Daca aveti aceasta dorinta de a va transforma complet corpul, Sala de Pilates din Cluj si Bucuresti reprezinta locul unde poti deveni cea mai buna versiune a ta .

Ambele locatii sunt dotate cu echipamente si metode de antrenament de ultima generatie, eficiente si naturale, care acopera fiecare aspect al fitnessului, de la partea de recuperare pana la performanta.

Ce spun clientii nostrii?

De ce vin cu drag la Pilates FIT Studio?

Pentru ca ma ajuta sa ma simt bine, sa arat bine si sa am o stare generala fantastica – nu numai pentru ca am facut sport, dar si pentru ca in relatia cu instructorul meu ma simt ca si cum un prieten bun are grija de mine, iar toata echipa este foarte profesionista, draguta si atenta. Venirea aici este cea mai buna alegere pe care am facut-o  in ultimele 12 luni. Prin antrenamentele de pilates care capteaza atentia pe tot parcursul sedintei, rezultatul este mai mult decat dezvoltarea tonusului muscular, flexibitatii, imbunatatirea respiratiei, corectarea posturii. Prin Pilates, esti intr-o continua competitie cu tine insuti , iar cel mai mare castig este atunci cand il elimini pe “nu” din sintagma “ nu pot “, depasindu-ti conditia antrenament dupa antrenament, reusind , prin atitudinea pozitiva si perseverenta , sa-ti reincapeti puterea in propriile forte. Fiind sedinte individuale, instructorul iti acorda  atentia lui  totala si faci exercitiile care se potrivesc corpului tau, in ritmul tau, ceea ce conteaza enorm. In plus este o atmosfera tonica, relaxanta. Aici revin cu mare placere pentru fiecare sedinta si astept cu nerabdare si curiozitate noile provocari care ma asteapta, caci Pilates - ul nu este niciodata plictisitor.
Intalnirea mea cu pilates-ul si implicit cu PilatesFIT Studio a fost prilejuita de doua elemente: de ceva timp imi doream sa incerc pilates, dupa ce auzisem si intelesesem cat de sanatos si prietenos este ca miscare si contributie la starea de bine, iar pe de alta parte cautam un remediu pentru durerile de spate acute date de munca la birou. Asteptarile au fost depasite. Pilates-ul a devenit indispensabil, si fiecare sedinta reprezinta un plus pentru ziua respectiva, dat de profesionalismul instructorului, de atmosfera simpatica in care se desfasoara sedinta si de beneficiul imediat asupra sanatatii mele.